menu
person

Խաշի պատրաստման բաղադրատոմսը

 


 

   Navasardtours.com

Պատրաստման եղանակը`

Նախապես մաքրած տավարի ոտքերը խանձել, քերելով մաքրել, լավ լվանալ և մասերի բաժանել: Պատրաստի ոտքերը 24 դնել սառը ջրի մեջ, 2-3 ժամը մեկ ջուրը փոխել: Դրանից հետո նորից լվանալ, դնել ոչ լայն կաթսայի մեջ և լցնել այնքան ջուր, որ մսից 15-20 սմ վերև լինի: Խաշը եփել առանց աղի, թույլ կրակի վրա, պարբերաբար քաֆն ու յուղը վերցնել ջրի երեսից և եփել այնքան, որ միսը հեշտությամբ անջատվի ոսկորից: Մատուցելուց 5 րոպե առաջ խաշին ավելացնել քաշած յուղը և մատուցել շատ տաք վիճակում: Առանձին մատուցել աղ, ծեծած սխտոր` նախապես արգանակով լուծված, բողկ և լավաշ:


 


Պարունակություն`

300 գ. տավարի կամ 400 գ. ոչխարի ոտերի համար վերցնել 100 գ. գանձակ, 800-1000 գ. ջուր, աղ, սխտորն ըստ ճաշակի:

Այլ հայկական բաղադրատոմսեր՝ ԱՅՍՏԵՂ

 








Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: Kiss.am (21.09.16) | Հեղինակ: Navasardtours.com W
Դիտումներ: 4834 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, պատրաստման, Խաշի | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика