menu
person

Տնտեսուհու անկյուն. Պատրաստում ենք տնական հիանալի ԿԵՏՉՈՒՊ

 


 

   

Պատրաստման եղանակը

Լոլիկ — 3 կգ
Խնձոր — 0.5կգ
Սոխ — 0.25կգ
Բոլոր բաղադրիչները կտրտում ենք և եփում մինչև սոխը փափկի: Այնուհետև բլենդերի միջոցով ստանում միաձույլ զանգված:

Զանգվածը լցնում ենք կաթսայի մեջ և դնում կրակին՝ եփելով մոտ 1 ժամ, մինչև կստանա ցանկալի թանձրություն:

Վերջում ավելացնում ենք 1,5 ճ/գ աղ, 1,5 բաժակ շաքարավազ և անընդհատ խառնում, որ տակը չկպչի: Ավելացնում ենք աղացած կարմիր և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, 50գր. խնձորի քացախ և վերցնում կրակի վրայից:  Լցնում ենք ապակե տարաների մեջ և պահածոյացնում:

Կարելի է ավելացնել նաև սխտոր և տարբեր տեսակի աղացած պղպեղների խառնուրդ՝ ըստ ճաշակի:

Այս դեպքում ազատ կարող եք երևակայել, հաստատ չի խանգարի:

Բարի ախորժակ:



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: Kiss.am (29.03.18)
Դիտումներ: 590 | Տեգեր: ենք, անկյուն., տնտեսուհու, տնական, պատրաստում, ԿԵՏՉՈՒՊ, հիանալի | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика