menu
person

Մածունով գաթա

 


 

   




Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկացրած մարգարինը և լավ հառել: Լավ հարելուց հետո ավելացնել ձեթը, մածունը սոդայի հետ, քացախը և այլուրը: Լավ հունցելուց հետո բաժանել 4 գնդի:

Խորիզը: Յուղը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրը և վանիլինը:

Բաղադրատոմսը՝ Utem.am-ում:


Աղբյուրը՝ mykitchen.am

 








Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...
Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: Kiss.am (21.01.17)
Դիտումներ: 16765 | Տեգեր: Մածունով, գաթա | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика