menu
person

Համեղ խոհանոց. հավի մսով և հունական ընկույզով Ալպիական աղցանը ախորժալի է և դյուրամարս

 


 

   

Բաղադրիչներ՝

չորահաց - 2 բուռ,
մեկ բուռ տապակած հունական ընկույզ,
ապխտած կամ տապակած հավի միս - 150 գրամ,
2 լոլիկ,
կանաչի՝ ըստ ճաշակի,
մայոնեզ կամ թթվասեր,
աղ և սև աղացած պղպեղ։

Պատրաստումը՝

Կտրել միսը և լոլիկները մանր խորանարդների։

Կանաչին մանր կտրատել։

Չորահացը ցանկալի է պատրաստել ինքուրույն, կարելի է նաև գնել։

Եթե ինքուրույն եք պատրաստելու, ապա կտրեք հացը խորանարդներով և չորացրեք թավայի մեջ։

Խոշոր կտրում ենք ընկույզները։

Կարելի է աղցանը մատուցել շերտերով՝ հավի միս, լոլիկներ, աղ, պղպեղ, մայոնեզ։

Վերևից լցնում ենք չորահացերը, ընկույզը և կանաչին։

Մատուցումից առաջ խառնեք։

Բարի ախորժակ։



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ



Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: Kiss.am (04.04.18)
Դիտումներ: 694 | Տեգեր: խոհանոց., Ախորժալի, հավի, մսով, Ընկույզով, համեղ, հունական, դյուրամարս, Ալպիական, աղցանը | Վարկանիշ: 0.0/0
Яндекс.Метрика