menu
person

Կակաոյի բուժիչ հատկությունները

 


 

   

Կակաոն վաղուց հայտնի է իր փափկացնող, խթանող և ընդհանուր կազդուրիչ ազդեցությամբ:

Մրսածության դեպքում

Խառնել 30 մլ չիչխանի յուղ, վաղենակի 20 մլ թարմ հյութ, ավելացնել 15 մլ հալած կակաոյի կարագ, 5 գ ակնամոմ և 10 գ մեղր: Դրանով թրջել բամբակը, դնել քթանցքի մեջ՝ փոխելով օրական 2-3 անգամ:
 

Թոքերի քրոնիկական հիվանդության դեպքում

Խառնել 100 գ կակաոյի փոշին, 15 մլ եռամյա ալոեի հյութը և 100 գրամ կարագը: Ընդունել օրը 2-3 անգամ՝` մեկ բաժակ տաք կաթին ավելացնելով 1 ճաշի գդալ խառնուրդ:
 

Ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցային հիվանդության դեպքում

Խառնել հավասար չափով կակաոյի փոշի, մեղր, հավի թարմ ձվի դեղնուց և կարագ, ապա լավ հարել: Ընդունել 2 շաբաթ՝ 1 գդալ, յուրաքանչյուր 3 ժամը մեկ, ուտելուց 30-60 րոպե առաջ: Կատարել ընդմիջում 2 շաբաթ և կրկնել:
 

Թութքի դեպքում

Անձեռոցկիը թրջել կակաոյի կարագով և դնել թութքային հանգույցների վրա: Բուժման ընթացքում հանգույցները փոքրանում են:





Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: Kiss.am (01.11.17)
Դիտումներ: 572 | Տեգեր: բուժիչ, կակաոյի, հատկությունները | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика