menu
person

Եթե սիրում եք այս բանջարեղենը, պետք է իմանաք, թե ինչ չի կարելի անել դրա հետ

 


 

   barometer.am

Սպանախն օգտակար և սննդարար բանջարեղեն է, որը պետք է օգտագործել հաճախ:Եթե սիրում եք սպանախ, ապա իմացեք, թե ինչպես օգտագործել,որպեսզի սպանախից ստանաք առավելագույն ազդեցություն: Այն պարունակում է վիտամին А,В, С, Е, երկաթ, մանգան և կալիում: Սպանախն օգնում է կանխել մի շարք հիվանդություններ, քանի որ այն պարունակում է զեաքսանտին և լյուտեին:

Բայց կա մի բան, որ պետք է միշտ հիշել: Սպանախը երկրորդ անգամ չի կարելի դնել ջեռոցում: Ջերմությունից արտադրվում է նիտրոզամին, որը վտանգավոր է առողջության համար: Այն համարվում է քաղցկեղածին: Երբեք երկրորդ անգամ մի տաքացրեք սպանախը: Եթե ցանկանում եք սպանախից ստանալ ավելի շատ վիտամիններ, ապա կերեք այն թարմ կամ սառը վիճակում: 



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...
Կատեգորիա: Օգտակար խորհուրդներ | Ավելացրեց: Kiss.am (09.09.16) | Հեղինակ: barometer.am W
Դիտումներ: 7924 | Տեգեր: ԻՆՉ, Թե, Այս, Եթե, չի, եք, բանջարեղենը, պետք, իմանաք, սիրում | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика