menu
person

Հավկիթից և բեկոնից թասիկների բաղադրատոմսը

 


 

   

Բաղադրիչներ՝ 

Հացի պատառ-6 հատ 

Բեկոն-450 գր. 

Հավկիթներ-12 հատ 

Պանիր-0,5 բաժակ 

Կաթ-250 գր. 

Աղն ու պղպեղն՝ ըստ ճաշակի 


Պատրաստման եղանակը՝ 

Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճանով: Բեկոնը տապակել 4-5 րոպե մինչ շագանակագույն դառնալը: Հացի միջուկը լցոնեք տապակած բեկոնով, վրան ավելացրեք քերած պանիրը: Բարկահամությունն ապահովելու համար կարող եք դնել նաև մանր կտրատած կանաչ չիլին: Ապա հարեք հավկիթները կաթի հետ և լցրեք բոլոր թասիկների մեջ: Համեմեք պղեղով և աղով: Թխեք 8-10 րոպե: 

Յուրօրինակ է և համեղ:
 




Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (01.12.17)
Դիտումներ: 640 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, թասիկների, բեկոնից, Հավկիթից | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика