menu
person

Թթու դրած կաղամբ

 


 

   

Թթու դրած կաղամբն իր օգտակար հատկություններով չի զիջում թարմ կաղամբին: Այն աղիքները մաքրում է վնասակար մանրէներից, լավացնում մարսողությունը, նպաստում ստամոքսահյութի արտադրմանը և այլն:
 

Թթու դրած կաղամբ ուտելիս պետք է այն մանրացնել և լավ ծամել, որպեսզի փորափքում չառաջացնի: Եթե ստամոսքը, այնուամենայնիվ, փքվում է, կաղամբը փոխարինեք դրա աղաջրով. այն պարունակում է բոլոր կարևոր նյութերը, որոնք առկա են թթու դրած կաղամբի մեջ: Բացի դրանից, աղաջրի մեջ բացակայում է այն նյութը, որը փքվածություն, փորացավեր է առաջացնում:

Թթու դրած կաղամբի ջուրը լավացնում է ստամոքսագեղձերի արտադրությունը, օգտակար է ստամոքսի ցածր թթվայնության դեպքում: Թթու դրած կաղամբ պետք է շատ ուտեն հատկապես նրանք, ովքեր քիչ են շարժվում, գամված են անկողնուն:

 



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...


Աղբյուրը: http://erkusov.com/WebPlayer201/vol25/ttukaxamb.jpg
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (31.07.14) W
Դիտումներ: 6899 | Տեգեր: առողջ սնունդ, Առողջ ապրելակերպ, առողջարան | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика