menu
person

Ժենշենը` ուղեղի բժիշկ

 


 

   erkusov.com

Մեր ուղեղը բավականին բծախնդիր է սննդի նկատմամբ: Այն միայն մրգաշաքարն ու կետոնային մարմիններն է որպես էներգիայի աղբյուր ճանաչում:
 

Դրանց դերը մեծ չէ, քանի որ առողջ մարդու արյան մեջ դրանց քանակությունը քիչ է: Սակայն չի նշանակում, որ մտավոր հոգնածության ժամանակ պետք է շատ քաղցրեղեն ուտել. եթե մարդը սոված չէ, նրա արյան մեջ բավարար քանակությամբ մրգաշաքար կա: Ուղեղի ամենահզոր խթանիչը կոֆեինն է, սակայն սուրճը միայն ուժեղացնում է նյարդային գրգռվածությունը:

Ավելի լավ է օգտագործել այսպես կոչված ադապտոգեն բույսեր` կիտրոնաթուփը, ժենշենը, արալիան, էլէուտերոկոկը:
Դրանք բարձրացնում են մտավոր և ֆիզիկական աշխատունակունակությունը, լավ են ազդում դիմադրողականության վրա: Դրանք թեթև են գործում` օրգանիզմը  չհյուծելով:

 



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...


Աղբյուրը: http://erkusov.com/WebPlayer201/vol25/zhenshen.jpg
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (01.08.14) | Հեղինակ: erkusov.com W
Դիտումներ: 1463 | Տեգեր: առողջարան, Առողջ ապրելակերպ, առողջ սնունդ | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика