menu
person

Հին հայկական բաղադրատոմս․ թարխունով իշխան

 


 

   Lady.am

Բաղադրատոմս

Կիտրոն՝ 1 հատ;
Ձիթայուղ՝ 3 ճաշի գդալ;
Թարխուն՝ մոտ 9 ճյուղ;
Լավաշ;
Միջին ճափի իշխան՝ 3 հատ;
Աղ;
Պղպեղ։

Պատրաստման եղանակը

Ձկները լավ մաքրել, լվանալ և անձեռոցիկով չորացնել։ Աղ և պղպեղ անել, լցնել կիտրոնի հյութը, փորերի մեջ տեղավորել թարխունը և լավաշի վրա դնելուց հետո լցնել ձիթայուղը։ Այնուհետև հարկավոր է դրանք լավաշով ամուր փաթաթել։ Իշխանը պատրաստում ենք նախորոք մինչև 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 20 րոպե։ Ժամանակը լրանալուն պես ուտեստը հանում ենք ձեռոցից և հեռացնում լավաշը։

Բարի ախորժակ։


 




Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 90հզ.+ բաժանորդ



loading...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (16.09.16) | Հեղինակ: Lady.am W
Դիտումներ: 2447 | Տեգեր: թարխունով, Հայկական, հին, իշխան, բաղադրատոմս․ | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика *