menu
person

Աջիկայի պատրաստման բաղադրատոմսը

 


 

   xohanoc.am

Բաղադրամասեր

  • 3 կգ կարմիր լոլիկ,

  • 200 գ սխտոր,

  • 500 գ պղպեղ,

  • 500 գ սոխ,

  • 500 գ գազար,

  • 500 գ խնձոր,

  • 100 գ շաքարավազ,

  • 10 հատ կծու պղպեղ,

  • 0.5 լ բուսայուղ,

  • 1 ճգ աղ


Պատրաստման եղանակը

  • Բանջարեղենը լվանալ, մաքրել, պղպեղի սերմերը հեռացնել:

  • Բոլոր մթերքները մսաղացով անցկացնել, կծու պղպեղն աղալ սերմերի հետ: Լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել աղ և բուսայուղ, խառնել և դնել կրակին: Եռալուց հետո կրակն իջեցնել, եփել երեք ժամ: Անընդհատ խառնել:

  • Տաք-տաք լցնել բանկաների մեջ, փակել: Շուռ տալ, փաթաթել, թողնել սառչի:




Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր




Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 85հզ.+ բաժանորդ



loading...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: Kiss.am (01.12.17) | Հեղինակ: xohanoc.am W
Դիտումներ: 1024 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, պատրաստման, Աջիկայի | Վարկանիշ: 0.0/0
< Яндекс.Метрика