RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Օգտակար և հաճելի » Ամենաընթերցվող նյութերից

Լցոնած կարտոֆիլ. բաղադրատոմս
 


 


   

Բաղադրիչները՝

կարտոֆիլ — 4 հատ (խոշոր)

ձու — 2 հատ

թթվասեր — 125 գր

պանիր քերած — 1 գր

սոխ կանաչ աղ պղպեղ սև:


Պատրաստման եղանակը՝

Կարտոֆիլը լվանալ, չորացնել, առանց կեղևազրկելու վրան ձիթայուղ քսել և դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոց 40-50 րոպեով: Կարտոֆիլը պետք է ամբողջովին եփվի:

Հեռացնել տաք կարտոֆիլի վրայի շերտը, զգուշությամբ հանել միջուկը: Խառնել ձուն, թթվասերը, քերած պանրի կեսը, կտրատած կանաչ սոխը, համեմել աղ և պղպեղով, այնուհետև ավելացնել կարտոֆիլի միջուկը և լավ խառնել:

Լցոնել կարտոֆիլը ստացված միջուկով, վրան քերած պանիր շաղ տալ և տեղափոխել ջեռոց 10-15 րոպեով:



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 70հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Ամենաընթերցվող նյութերից | Ավելացրեց: erkusov.com (12.03.18)
Դիտումներ: 2453 | Տեգեր: բաղադրատոմս, կարտոֆիլ., լցոնած | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...